*

*     *

*     *

*     *

*     *

*     *

*     *

Sárgabarack-krémleves

HOZZÁVALÓK

1 kg sárgabarack
3 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor
néhány ek. cukor (ízlés szerint)
10 ml habtejszín (a tálaláshoz)
5 dl víz



ELKÉSZÍTÉS

1. A barackot megpucoljuk, majd összeturmixoljuk. Beleöntjük a főzőedénybe, majd annyi vízzel hígítjuk, míg el nem éri azt az állagot, amit szeretünk. Ez függ a barackunktól is.
2. Beletesszük a cukrot, és felforraljuk, közben a tejben elkeverjük a pudingot, és miután felforrt, beleöntjük, egyet forralunk rajta, és leszedjük a habját.
3. Pár órára hűtőbe tesszük, és hidegen tejszínnel (ha van) fogyasztjuk.

(Megj.: a nyári kánikulában isteni tud lenni!)
 

Beküldte: délkelet   2016.12.19. 22:06 Értékelés: 715 / 39500 pont!
TERRA-KERT        -          LEVESEK


* * * * * * *





cron