Ezt írtad: " friss fogyasztásra nem alkalmas, mert nagyon kemény. ... édes, de nem aromás"
Éretlenül ilyen. Én is, amikor először kóstoltam, ez volt a véleményem.
Aztán vártam 1 hetet, újra kóstoltam, nem volt aromája és még mindig kemény volt.
Aztán vártam 2 hetet, újra kóstoltam, nem volt aromája és még mindig kemény volt.
Aztán vártam 2 hetet, újra kóstoltam, különleges vaníliaszerű aromája lett (ezt Tiszteletes mondta és tényleg), nagyon finom, lédús!! Bár még mindig almaszerű kicsit, de annál azért puhább és édesebb.
A teljes színeződéstől kell neki 4-6 hét, mire jó lesz. A hétvégén családi összejövetel volt, voltunk több mint 10-en, mindenki kóstolta, nem volt olyan, akinek ne ízlett volna..
Még mindig fele a fán van, várom, hogy még finomabb legyen.