Ragadozo   2016.11.19. 13:31           0  

Ha a témában a kérdéseddel kapcsolatban nem találsz megfelelő topikot, ide nyugodtan írhatsz! :)

 Ragadozo   2016.11.23. 11:27          Válasz Jana11 (2) hsz.-re     Olvasás       3  

Szia!

És lesz még legalább ennyi, ha nem több! :)
Ezek a témák csak kiegészítő részei egy nagy egésznek, amit majd megértesz, ha készen lesz, és bele olvasol.
Fürtöske nagyon nagy anyagot hozott, ezek a topik témák csak kapcsolódnak hozzá, mint lehetőségek.
Most, hogy sok ilyen jelenik meg az Aktív témák, vagy Új hozzászólások opcióban, ez azért van, mert fel kell építeni az anyaghoz kapcsolódó részeket.
Ennél az anyagnál nem ezek a témák a lényegesek, hanem az alap program, amihez ezek csak szükségszerűen kapcsolódnak.
Magának a dokumentációnak, a leírásnak az olvasása a lényeg azok számára, akiket érdekel, ezek a témák a későbbiekben csak akkor aktiválódnak, ha valakinek az adott témában kérdése, vagy valamilyen írni valója lesz. Biztos, hogy lesz közöttük olyan is, ahol az adott témában nem is lesz új hozzászólás.
Az összes téma egyetlen alfórumban van elhelyezve, ami senkit sem zavar a megszokott fórumozás közben, csak akkor látja, ha konkrétan megnyitja az Teknősök - Terrarisztika alfórumot.

Most kezdtem hozzá még csak a főmenühöz, ha megnézed (ez úgy "alsó hangon" cca. 1/3 része a majdani egésznek), talán jobban érthető.

Teknősök - Terrarisztika

Ez megint csak egy olyan dolog, hogy akit nem érdekel, nem klikkel rá, nem nyitja meg, de nem is zavarja, mivel nincsen útban sehol.
Akit meg érdekel, az megnyitja, olvasgatja, és ha van esetleg kérdése, vagy hozzáfűzni valója, egyetlen klikkel célzottan az adott témában teheti meg azt. Nem pedig egyetlen témában össze-vissza mindent egy rakáson, hogy aztán keresgélni kelljen, mint a lomisok a kupacba. :)

 Jana11   2016.11.23. 09:56           2  

Kedves Ragadozó! Kicsit sok a teknős téma szerintem....Még nincs a teknős gatyája, a teknős szerelme, stb... :) Értem én a kapcsolatban rejlő előnyöket, bár a kertészek viszonylag kevés teknőst nevelnek a kertben, de legyen...Mondjuk javasolnám összevonni a témákat "Teknős" cím alatt, és akit érdekel bármi részterület, itt megtalálná...

 Alibá   2016.11.19. 18:21          Válasz Ragadozo (0) hsz.-re     Olvasás       1  

Jó ötlet! :dejo: