Érdekes dolog ez a vírus! Megfigyeltem egy érdekes dolgot! Ezek a vírusok csupa olyan helyeken ütik fel a nemlétező fejüket, ahol nem terem meg a szilva. Ebből következik, hogy ezeken a helyeken, nincs rendes szilvapálinka sem, így a vírusok szabad utat nyernek. A pálinka ősi gyógyszer, csak úgy, mint a hagyma, vagy az erőspaprika. Gyerekkoromban a felnőttek nem voltak náthásak, legalábbis erre felénk. Ittak is rendesen. Akkor még férfiak éltek. Hagymát ettek erőspaprikával, pálinkával, borral. Egy mai "férfi" tökfőzeléket eszik diétás kólával, aztán csodálkozik hogy beteg. A pálinka hatásmechanizmusa a következő: Nagyon fontos, hogy kellő mennyiséget, és kellő rendszerességgel fogyasszunk, mert ez a lényeg! A pálinka, minden élőlény mozgását, gondolkodását, szaporodásra való képességét, kommunikációs készségét befolyásolja. Az embernél ugye egyértelműen mozgáskoordinációs problémákat okoz, a szaporodást tekintve pedig, téves helyzetfelméréseket okoz. Van hogy az ember másnap nem is emlékezik hogy konkrétan megtörtént-e a szaporodás, de úgy rémlik, így elégedetten valami egész másnak fog. Ezt a hatást kell felhasználnunk a vírusok elleni küzdelemben is. Igen ám, de joggal kérdezhetnénk, hogy miért ne lenne elég a pálinkás kezelést a fertőzést követően megkezdeni? Mert ez esetben ugyan a pálinka segítségével megzavarjuk a vírus mozgásközpontját és szaporodó képességét, de ezzel párhuzamosan a saját immunrendszerünk működését, az antitestek szaporodását is összezavarjuk, azaz az állás ugyan az, mintha nem is kezeltük volna magunkat. Épp ezért fontos a megelőző kezelés, vagyis szervezetünket még jóval a fertőzés bekövetkezte előtt "hozzászoktatjuk" a pálinkához, így mikor a vírusok behatolnak a szervezetünkbe, a pálinka hatásaival szembesülve, esélytelenek lesznek a már edzett immunrendszerünkkel szemben, mert sem szaporodni, sem a sejteket megtalálni, de még kommunikálni is képtelenek lesznek. A hatásosságot könnyen észlelhetjük, mivel szervezetünk úgy van kitalálva, hogy a számára hasznos anyagokat felismeri, és az agy számára jeleket küld, a bevitel elősegítésére. Ezért esik jól a víz ha szomjasok vagyunk, vagy a rántott hús ha éhesek vagyunk. Vagyis, a pálinka bevitel során is beindul ez a jelzésrendszer, és agyunk utasítást fog adni a kezünknek, további adagok bevitelére. Ettől viszont nem kell megijedni, mert a szervezetünkben vannak biztosítékok is, pont az ilyen esetekre. Ilyen biztosíték a hányás, és a bealvás. A pálinka gyógyító hatására számtalan bizonyíték fordul elő a természetben is. A lehulló gyümölcs jó eséllyel valamilyen fertőzés következtében hullott le. A gyümölcs viszont nem buta, erjedni kezd, alkohol jön létre, ami fertőtlenítő hatású, ezáltal meggátolja a visszafertőzést. De ettől talán még szemléletesebb ami a sokat hallott PPV-vel fertőzött szilvával történik. Azt mondják, nincs ellenszere. De nézzük csak! Maga a fa fertőzött, a fertőzés a gyümölcsre is ráterjed. De! Mi történik, ha ezt a gyümölcsöt összeszedjük, és kifőzzük pálinkának? A vírus az eljárás hatására elpusztul, a pálinkában esélye sincs fennmaradni. Ugye hogy ti sem hallottátok még hogy vírusos a szilvapálinka? Szóval igyatok pálinkát ha meg akartok szabadulni a vírusoktól. Én a héten túróstáskát ebédeltem, el is kaptam valamit, kapar a torkom, köhögök, stb. Ma itthon voltam és megkezdtem a kezelést. ugyan a megelőzés itt is elmaradt, de ma csak erős pistát eszek, és 18 percenként megiszok 2 cent pálinkát. Arra számítok, hogy ha a pálesszel meggyengítem őket, Pista bá meg beviszi nekik a végső ütést...
|