A kérdés azért jutott eszembe, mert elgondolkodtam azon, hogy a gyümölcsfáim számának növekedése folytán vajon van-e akár egy rövid időszak is a szezon folyamán, amikor nem jutok gyümölcshöz a saját kertemből. Úgy gondolom, hogy ez nagyon is lehetséges és ez lehet, hogy másoknál is így van, csak éppen nem figyeltek fel rá. Éppen ezért elhatároztam, hogy mától fogva vezetni fogom ezt a "naplót" és másokat is erre buzdítanék. Ez azért is jó lenne, mert ha volna foghíj, akkor éppen mások adhatnának tippet arra vonatkozólag, hogy milyen fajtát lenne még érdemes beszerezni ennek megszüntetésére (nyilván tudom, hogy némely esetben a földrajzi fekvés miatt az érésben lehet különbség, támpontot viszont adhat, főleg ha többen is írogatnánk ide). Felnőttek lévén kizártnak tartom, hogy bármelyikünk is irigykedéssel nézne a másik gyűjteményére, amivel egyébként nagyjából amúgy is tisztában vagyunk. Meg természetesen olyat sem követ el senki, mint én gyerekkoromban, mert a korai májusi cseresznyéből alig zsendült korában azért ettem, hogy dicsekedhessek vele az iskolában (jóval "érettebb" korban már a cigirágóval voltam így, az viszont máig fájó pont az életemben, hogy nekem soha nem volt tejgumiból készült csúzlim!) Bocsi
Szóval aki velem tart: nemcsak a gyümölcs, hanem annak fajtájának a megnevezése is szükséges lenne, amennyiben ismert. Fontos: a topic nem kémkedés miatt jött létre!
Szezon elején valószínűleg unalmas lesz az oldal (illetve ha egyedül maradok, akkor az egész szezonban
), de remélem, hogy nem így lesz!
Kezdem is mindjárt...