Nem. Szinte megegyezik a friss paprikából sütött ízével.
Nyersen fagyasztani, és nyersen felhasználni fagyasztás után, már egészem más. Mi is kipróbáltuk a paradicsomot fagyasztani, az termászetesen egy plöttyedt valami miután kienged. A paprikát régen nyersen fagyasztottuk, és főként főzéshez, melegszendvicshez használtuk. Van egy 310 ás egy 260 literes fagyasztószekrényünk. A kisebbik a régi, azt csak nyáron, rövid idejű fagysztásra használjuk. A 310 literes pedig önmagába nem olyan nagy hogy ne kelljen takarékoskodni benne. Szóval lesütve kevesebb helyet foglal, és az íze is jó. Pláne ha azt nézzük hogy én minden nap amikor itthon reggelizek, ezt eszek, az év szinte minden napján. Januárban is. Sőt, már a munkahelyemre is vettem egy sütőt, hogy ott is tudjak néha csinálni.