Remek, talán észben tartom, bocs, de sok minden kiesik a fejemből.
Talán egyetlen hibája ennek a fajtának, hogy ami kissé selejtes, az azonnal lepotyog. Nagy viharban egész sok. Jó, ha ritkítottam volna, lehet jobban fent maradna. Vagy egy hónapig volt tavaly zöldes-pirosas, utána leszedtük és eltettük, viszonylag jól tárolható. Biztos valami nemesített fajta, csak azt nem tudom miféle lehet.
Ha nem érik túl, akkor nagyon szép a belseje, ízre, illatra, állagra is. Ha túlérik, akkor már kásásodik.
Más. Keresek korán érő almát, amit így nyáron lehetne eszegetni. Annyira azért ne legyen korai, hogy minden második évben lafagyjon
valami olyan kellenek, aminek sok jó tulajdonsága van, betegségre kevésbé érzékeny, korai, nem savanykás, nem kásás, jellegzetesen finom. Valami tippetek van?