Az Extremek tulajdonságairól nem túl sokat olvashatunk a neten. Itt egy google fordítós változat, olasz nyelvről fordítva és néhol megszerkesztve:
Nektarinok
Extreme May Fa: erőteljes, nyitott ernyővel; virágzás középkorú, virág campanulaceo Gyümölcs: sárga húsú, nagyon kemény, áll a lejáratkor; piros további színes terjeszteni több mint 85%. Átlagos mérete: AA 10%, A 26%, B 53%, C- 11%. Keménység: 5,5 kg; ° Brix: 11,9; Savtartalom: 0,42%. Érési idő: - 1 nap képest Big Bang (május 27 Badajoz). Értékelés: Nektarin nagyon korán, jó minőségű színes (majdnem piros); az íze nagyon édes; cellulóz viszonylag állandó. Jó szorítás friforifera.
Extreme Beauty Fa: erőteljes és produktív; közép-késői virágzás; rózsaszínes virág. Gyümölcs: kerek, sima, színes bordó (87%) is az árnyékos rész; sárga húsú, nagyon kemény és édes, érett lelátókon. Átlagos mérete: AA 8%, A 42%, B 37%, C 13%. Keménység: 6.4kg; ° Brix: 12,5; Savtartalom: 0,44%. Érési idő: + 5 nap, mint a Big Bang (május 30 Badajoz). Értékelés: nagyon korán különböző típusú, mint Extreme május; egységes színű, szép és vonzó; jó tömítés érés.
Extreme Red Fa: erőteljes, produktív, a köztes virágos, virágzás rózsaszínes; Érett kevésbé léptékű, mint a másik véglet; Ez lehetővé teszi risprmi költsége elvékonyodása, hogy gyűjteménye. Gyümölcs: sárga húsú, nagyon következetes, magas cukortartalmú, érett áll. Túlszínez hosszabbítani több mint 80%. Átlagos mérete: AAA 5%, AA 20%, A 45%, B 23%, C 7%. Keménység: 7,3 kg; ° Brix: 14.2; Savtartalom: 0,52% Érési idő: + 9 nap képest Big Top (június 27 Badajoz). Értékelés: Nektarin subacid, hogy továbbra is a szezon a Big Top; A magas minőség és a megjelenés. A lassú érési biztosítja a jó "eltarthatósági idő". Úgy tűnik, könnyen termeszthető.
Extreme Sunny Fa: erőteljes és produktív; rendszeres növekedése; köztes virágos, virágzás rózsaszínes; ellenáll a hideg tavasz; nem igényel elvékonyodása intenzív, és mindössze járatainak gyűjtemény. Gyümölcs: sárga húsú, nagyon kemény, áll a lejáratkor; nagyon puha (alacsony sav) és aromás, lédús. Piros színű, és intenzív. Átlagos mérete: AAA 6%, AA 18%, A 46%, B 23%, C 7%. Keménység: 6,7Kg; ° Brix: 13,3; Savtartalom: 0,45%. Érési idő: + 12 nap képest Stark RedGold (július 19 Badajoz). Értékelés: Nektarin subacid kiváló minőségű közép-késői; a jó ízlés és a jó gazdaság teljesítménye és a hűtés "Shel-élet"; gyűjteménye kicsit mászni.
Őszibarackok
Extreme July Fa: erőteljes és produktív, hogy nyissa lombkorona; késő hiba, rózsaszínes virág; jól ellenáll a hideg tavasz; Ez megköveteli a kis ritkítás. Gyümölcs: nagy méretű, sima, szép; sárga húsú, nagyon kemény, édes, nagyon alacsony savasság és a kiváló minőségű, kiemelkedő a lejáratkor; túlszínez élénk piros és rózsaszín az árnyékban. Méret: AAA 28%, AA 46%, A 25%, B 1%. Keménység: 5,8kg; 13.8 ° Brix; Savtartalom: 0,28%. Érési idő: inkább koncentrált; - 10 nap képest Stark RedGold (július 1-Badajoz).
Extreme Sweet Fa: erőteljes, rusztikus, rendkívül produktív. Késő hiba, rózsaszínes virág, szívós. Egyszerűen kezelhető, mert ahhoz kevés hígítás. Gyümölcs: nagy, homogén méretű (átlagosan AAA 28%, AA 50%, A22%); sárga húsú, nagyon kemény, édes, enyhén savanyú, lédús, érett áll; sötét vörös elszíneződése a teljes felületen; érése meglehetősen koncentrált. Keménység: 6 kg; ° Brix: 11.5; Savtartalom: 0,35%. Érési idő: + 3 nap képest Stark RedGold (július 11 Badajoz). Értékelés: fajta érdekes, mind a könnyű irányítás a fa, mind a minősége a gyümölcs. Úgy tartja továbbá a hűtőben.
Extreme Great Fa: erőteljes és produktív, könnyen kezelhető, az alacsony elvékonyodása. Kései virágzás, és ezért csökkent kockázata késői fagyok; rózsaszínes virág. Gyümölcs: nagy méretű (AAA 35%, AA 52%, A 13%), kerek, sima, intenzív színű, piros a teljes felületen; sárga húsú, nagyon kemény, áll a lejáratkor; koncentrált érésű. Keménység: 5 kg; Brix: 11; Savtartalom: 0,35%. Érési idő: + 15 nap után Stark RedGold. Értékelés: nagyon érdekes fajta késése aratás és a színes a gyümölcs, amely nagyon édes és egy kicsit savanyú. Jó szorító érzés érés és hűtőházak. A termelési költségek miatt alacsony a könnyű termesztés. Ez divenatre olyan referencia az ő ideje.
Megj: csak sejtem, hogy a savtartalmat különböző módokon is meg lehet adni. Itt %-osan adták meg, de másutt meq/100 ml-ben láttam és utóbbinál a mérőszámok nagyjából 5 és 15 között mozogtak. Valaki tudná pontosítani esetleg?
|