Olvasatlan
      Terra-kert Fórum
    
    Hogy használd a Kérdezz – felelek rovatot? Terra Lotto Jackpot:
1610 terra    
  2014.06.24. 08:53  Hozzászólás
  •   0   
Avatar

 
Ez a rovat különbözik a fórum többi részétől. Itt egyáltalán nem toleráljuk az OFF-ot. A rovat célja, hogy egy-egy kérdésre a válaszokat egy helyen adjuk meg, és egy „tudás bázist” építsünk fel. Ebben az OFF felesleges töltelék.
Kérdést bármely regisztrált felhasználó feltehet kertészeti témában. A kérdés feltételének módja, hogy a felhasználó új topikot nyit, melynek címe maga a kérdés. Az első hozzászólásban célszerű a kérdést bővebben kifejteni, vagy részletesebb információkat adni.
Nem lehet egy topikon belül több kérdést feltenni. Ennek az az oka, hogy nem lehet megtalálni a topikok címei közt csak az elsőt, ezért a később keresők számára a többletkérdések, és az arra adott válaszok elvesznek.
Kérjük a kérdés feltevőjét, hogy ha úgy látja kielégítő választ kapott, akkor foglalja össze, hogy mit fog tenni a feltett kérdéssel kapcsolatosan.
A válaszolóknak ezúton is köszönjük segítőszándékukat. Akkor, ha a választ részben, vagy egészben külső forrásból adták javasoljuk a forrás linkjének megadását.
Bárki kérdezheti saját magát. Azaz, ha kedvet érez arra, hogy valamilyen témában információt adjon közre, akkor a témát kérdés (topik cím) formájában fogalmazza meg, és hozzászólásban fejtse ki mondandóját.
A topikokat nem zárjuk le. Ez lehetőséget ad arra, hogy akár évek múltán a témában szerzett tapasztalatot, akár a kérdező, vagy bárki más ismertesse. Kérjük, tegyétek meg.
 
 


  2014.07.08. 19:37  Hozzászólás
  •   1   
Avatar

 
A vezetőség úgy döntött, hogy, ha már kitaláltam ezt a K/F (kérdezz - felelek) rovatot, moderáljam is.

Az elsőt a napokban megtettem. Főként saját OFF megjegyzéseimet töröltem.

Hogy ne mondhassa senki, később, elbújok a moderátorság mögé. Moderátornak is a Rhéman nevet használom. Nem moderálok másutt, és hogy legyen arca annak, akit szidni fogtok, itt a képem:

jártz2.png


Természetes közegemben láttok. Két gimnáziumi osztálytársammal "kocsmázunk". Rendszeres találkozóinkon ilyenkor mindig megoldjuk a világ nagy problémáit. :lol: Egyikőjük, orvul lekapott.
 Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég