Olvasatlan
      Terra-kert Fórum
    
    Kertrendezés Terra Lotto Jackpot:
1510 terra    
Ami nem fér be máshova, nem a megszokott háztáji kertészet, de kertészet, csak vagy nagy méretben, vagy nagyon kicsiben.
  2020.06.28. 12:41  Hozzászólás  Válasz tgwh (2) hsz.-re     Olvasás  
  •   4   
Avatar

rendszer admin
 
Nekem egy időbe volt nagyon sok fajta, de mind többnyire "egynyaras" dolog.
Általános probléma, hogy bár az elektronikája általában eléggé jó ezeknek, a benne lévő tölthető elem rendszerint "ócó, kici kínai gagyi", és eléggé kis teljesítményű.
Ki kell szedni belőle, és kicserélni egy jó minőségű (nem kínai!), legalább 3800 - 4500-as elemre.
Ha szép világos van egész nap, simán feltölti, és még kora hajnalban is szépen világít.
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2020.06.28. 11:10  Hozzászólás  Válasz tgwh (1) hsz.-re     Olvasás  
  •   3   
Avatar

terra alapító
 
Nekem ilyen van,
IMG_4028.JPG
Téglá
Megtekintve 71 alkalommal.

Megosztás készítés


...és ilyen,
IMG_4033.JPG
Beton
Megtekintve 71 alkalommal.

Megosztás készítés


...valamint ilyen is.
IMG_4136.JPG
Kockakő
Megtekintve 71 alkalommal.

Megosztás készítés
 


  2020.06.28. 08:57  Hozzászólás
  •   2   
Avatar

terra alapító
 
Reggelt.
Leszúrható napelemes világításra, ki mit javasol?
Nagyon sok egy-két év után tönkremegy. Van olyan, ami dekoratív, mindenféle stílus megtalálható a választékban, és még időjárás álló is?
 
,,Nem halott az, mi fekszik örökkön, A halál sem ér át végtelen időkön.'' /Lovecraft - A névtelen város/,,Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” /Wass Albert/


  2018.02.01. 19:46  Hozzászólás
  •   1   
Avatar

terra alapító
 
Első versenyző, fűnyírószegély:
Kép
850-950 Ft métere egy sorban.

Második versenyző, sima mezei ágyásszegély:
Kép
500 forint métere ha szürke, ha csicsás akkor van egy ezres is. Hátránya, hogy sallangos, nem olyan szép...

Harmadik versenyzői csoport a bazalt, gránit, andezit, dácit térkő / macskakő / kockakő. Van bontott is, vatera tele van velük, lehet ez lesz a nyerő, az árak nagyon eltérőek ahogy néztem, a legolcsóbb és a legdrágább is lehet ez a megoldás.
 
,,Nem halott az, mi fekszik örökkön, A halál sem ér át végtelen időkön.'' /Lovecraft - A névtelen város/,,Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” /Wass Albert/


  2018.02.01. 18:19  Hozzászólás
  •   0   
Avatar

terra alapító
 
Kedves Fórumtársak.
Miért nem volt ilyen témánk eddig? Ide aztán minden belefér, zöldség-gyümölcs talán picit kilóg, de dísznövény, épületek, utak, grillező, akármi jöhetne.
Ötletek, rajzok, talán még egy játékot is lehetne rendezni, adott egy terület, ki hogy rendezné be, a kérést, kérdést felvető fórumtárs igényeinek megfelelve?

Indulásnak feldobom a panaszom. Szegély kellene, sok, olcsó. Meg járda, meg teherautót elbíró két betonsáv, kinek lenne ötlete a kérdéskörre?
Van egy rakat régi cserép, de azt nem szeretném, szerintem csúnya szegély lenne. Kellene szereznem egy rakat használt téglát, az szép lenne, ha maga a tégla is szép. A talaj meg fogja dobni, tehát minimális alapozás kellene neki. De lehet olcsóbban jövök ki a gyári méteres szegélyekkel. Térkitöltésnek kavicsra gondoltam, vagy vetek füvet, de azt teletojják a kutyák... bónuszként már a csatornát is újra kéne csinálni, viszont olyan keskeny a hely, hogy vagy a kerítés melletti virágágyásokat ásom ki rózsástól, bokrostól, vagy a vízvezeték felett vezetem el, a két betonsáv között, ami lehetne amúgy akármi más is, rácsos betonlapok, vagy ... más hirtelen nem jut eszembe :D jó lenne a garázst is újjáépíteni, utána már jöhetnék ide vissza a következő extrém ötletért, de az egyelőre titok :thumbup: :pias:
 
,,Nem halott az, mi fekszik örökkön, A halál sem ér át végtelen időkön.'' /Lovecraft - A névtelen város/,,Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” /Wass Albert/Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég