A nagy magcsere 2020 Terra Lotto Jackpot:
1600 terra    
Forgalmazók, szponzorok, vagy egyéni adományból létrejött akciók az oldalon.
  2020.10.15. 15:08  Hozzászólás
  •   0   
Avatar

adatrögzítő
 
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a magcsere programunk.

Az idén is a program célja nem az, hogy a hatholdas konyhakertet innen szerzett magokkal vessük be, hanem az, hogy kipróbáljunk olyan növényeket, melyek eddig még nem voltak a konyhakertünkben, vagy már voltak, csak ilyen fajtát esetleg máshonnan nem tudunk beszerezni.

Ha van kedved alacsony postaköltség mellett vetőmagokat csereberélni, vagy csak valami érdekességre vágysz, jelentkezz a Terra-kert fórum idei magcsere akciójára.

   A nagy magcsere (rövid ismertető)
Régebben nagyon sok mag cserélt gazdát itt a fórumon, különböző módokon. Ezek a csereberélések bizonyára sok postaköltséggel jártak. Biztos voltak olyanok is, akik sok magot küldtek szét, aztán mikor azt hitték végeztek, újabb jelentkezők kértek. Aztán biztos voltak olyanok is, akik szerettek volna valamilyen magot, de nem tudták kinek van, vagy nem akartak kérni, mert a boríték-válaszboríték költségét már soknak ítélték meg a magok értékéhez képest, csak simán, a küldő költségére meg már udvariatlannak érezték volna a kérést. Ezeket a problémákat szeretnénk most semmissé tenni.

A már rendszeressé váló „A nagy magcsere” nevű akciónk lényege, hogy mindenki összesen 2db postai boríték költségén, akár minden résztvevővel tud magot cserélni. A lebonyolítást segíti legújabb programunk, melynek segítségével könnyen lehet magokat (de bármi mást is) felajánlani, igényelni, melyet a program automatikusan nyilvántart.
A Nagy magcsere akciót meghatározott időben zárjuk. Az eddig felajánlott és igényelt magokat a felajánlók beteszik egy borítékba, ha ők is igényeltek valamit akkor egy válaszborítékot is, és elküldi egy megadott címre. A címet a program zárásakor mindenkinek elküldjük. Erre a címre fog minden csomag és minden válaszboríték beérkezni. Ezeket a csomagokat kibontjuk, mindenkinek betesszük a válaszborítékjába az igényelt magot és visszaküldjük a borítékot. Ezzel lényegesen csökkenhetnek a cserével járó költségeink, és az sem okoz problémát ha valaki csak pár magot szeretne, de több embertől, több helyről, hiszen a költség így is csak 2 boríték ára.

Ami még fontos!
  • A magcsere esetén 10 db. magot számolunk 1 csomagba. Ezt vegyétek figyelembe a felajánlás írásakor!
  • Amennyiben egy csomagban ennél kevesebb mag van, azt a leírásban jelezni kell!
  • Konyhakerti zöldségek (paradicsom, paprika, répa, retek, stb, stb... ) esetén 1 csomagban minimum 5 db. magnak kell lenni!
  • Minden felajánlásnak legalább 3 csomagot kell tartalmaznia,
  • Minden egyes felajánlás maximum 10 csomagot tartalmazhat, azaz magok esetében max. 10x10 db-ot.
    Ha ettől többet szeretnél felajánlani, azt egy újabb felajánlásban kell megtenni.



   Ki vehet részt a magcserében?
A magcserében bárki részt vehet, viszont mivel a programot elsősorban az aktív fórumozók számára találtuk ki, a felhasználókat 3 csoportra osztottuk:

Új felhasználók:
Ők azok, akik az aktuális évi magcsere indulása után regisztráltak a fórumra. Természetesen ők is részt vehetnek a magcserében, de ahhoz, hogy igényelni tudjanak, előbb kell, hogy legyen legalább 1 felajánlásuk. Ha ez megvan, akkor jogosultságot szereznek 4 igénylésre. Újabb felajánlással, újabb 4 igénylésre kapnak lehetőséget. Ezt összesen 3 alkalommal tehetik meg, vagyis:

    1 felajánlás ->> 4 igénylési lehetőség
    2 felajánlás ->> 8 igénylési lehetőség
    3 felajánlás ->> 12 igénylési lehetőség
Természetesen többet lehet felajánlani, de az igénylések lehetőségének a száma maximum 12.

Fórumozók:
Ebbe a csoportba tartoznak azok, akik az aktuális évi magcsere indulása előtt regisztráltak a fórumra. Hasonlóan az új felhasználókhoz, ők is részt vehetnek a magcserében, de ahhoz, hogy igényelni tudjanak, előbb kell, hogy legyen legalább 1 felajánlásuk. Ha ez megvan, akkor jogosultságot szereznek 6 igénylésre. Újabb felajánlással, újabb 6 igénylésre kapnak lehetőséget. Ezt összesen alkalommal 3 tehetik meg, vagyis:

    1 felajánlás ->> 6 igénylési lehetőség
    2 felajánlás ->> 12 igénylési lehetőség
    3 felajánlás ->> 18 igénylési lehetőség
Természetesen többet lehet felajánlani, de az igénylések lehetőségének a száma maximum 18.

Top felhasználók:
Ebbe a csoportba tartoznak azok a felhasználók, akik az aktuális évi magcsere indulása előtt regisztráltak a fórumra, rendelkeznek legalább 200 hozzászólással, vagy a korábbi magcseréken összesen legalább 10 felajánlást tettek.
Számukra az igénylés feltételmentes és korlátlan.

Fontos tudni:
Akár Új felhasználók csoportjában vagy, akár Fórumozók csoportjában vagy, ha a Nagy Magcsere Programban eléred a 10. elfogadott felajánlást, automatikusan a Top felhasználók csoportjába kerülsz, és korlátlanul igényelhetsz!


   Fontos új dolgok a programban
Új információs sor:
    A felajánlott termékek listája felett találunk egy új információs sort, ami tájékoztatást ad a jelenlegi helyzetünkről, és az esetleges lehetőségekről!
    Amennyiben például elfogy az igénylési lehetőségünk, ebben a sorban megtaláljuk rá a választ, csak figyelmesen el kell olvasni.
Új gombok kerültek a programba!
    • Az új gomb használatának a lényege, hogy a program futásának ideje alatt a már egyszer megigényelt termék igénylését bármikor vissza vonhatja.
    • Ezáltal vissza kapja azt az igénylési lehetőséget, és a felszabadult helyre bármelyik felhasználó igényelhet.
    • Ha esetleg mégis meggondolja magát, és mégis igényt tart arra a termékre, ha még van lehetőség, igényelheti újra.

    • Ez a gomb akkor jelenik meg, ha még nincsen, vagy már elfogyott az igénylési lehetőségünk.
    • Amennyiben még van rá lehetőségünk, magok felajánlásával kaphatunk újabb igénylési lehetőségeket.
    • Nézzed meg az új információs sort a terméklista tetején, a választ ott megtalálod.
Felajánlási adatlap kitöltése:
    Az adatlap kitöltés módosult a Nagy Magcsere Program idejére.
    1. Ki kell tölteni a Termék megnevezése mezőt.
    2. Meg lehet adni a Kép linkje: mezőben a termékről egy képet akár az internetről, akár a fórumunk Galériájába feltöltött képet (de nem szükségszerű).
    3. Meg kell adni a felajánlott csomagok számát (3 - 10)
        Egy felajánlásban minimum 3 db. csomagnak kell lennie.
          Egy csomagban minimum 5 db. magnak kell lennie, és maximum 10 db. magot tehetünk bele (de lehet 10-nél többi is, az is 10-nek számít)
          Amennyiben egy csomagban 10-nél kevesebb mag van, ezt a Leírás mezőben közölni kell!
        Egy felajánlásban maximum 10 db. csomag lehet
    4. A többi mezőt nem kell kitölteni a Nagy Magcsere Program ideje alatt, mert a program úgy is átírja a megfelelő értékekre, bár mit is adsz meg ott.




A program elérhető ide kattintva

A felajánlott magok listája folyamatosan frissül, érdemes pár naponta visszanézni!
Új felajánlás érkezése kijelzésre kerül a képernyő jobb alsó sarkában, bár hol is vagy a Fórumban (csak rá lehet klikkelni! :) ).
A kijelzés mindaddig fenn marad, amíg az ajánlási oldalt meg nem látogatod.

A Nagy Magcsere Program 2021. 01. 15. 21:00 óráig érvényes!



Ha valami változás történik, azt itt jelezzük!





Kedves Fórumozók!

Ma este lezárul az A nagy magcsere 2020 nevű programunk! Reméljük mindenki jól érezte magát, sikerült kedvére való fajtát találnia!

Mi következik most?

Ha részt vettél az magcserében, akkor hétfő estig (2021.01.18.) kapni fogsz egy privát üzenetet itt a fórumon. Az alábbi képen láthatod, hogy hol fog ez megjelenni. A piros, új üzenet gombra kattintva olvashatod el. Ebben ugyanez a levél lesz található, kiegészítve egy postacímmel.

Új privát üzenet.jpg
------------------------
Megtekintve 11860 alkalommal.



1. Az általad felajánlott magokat készítsd elő, csomagold be annyi tasakba, amennyi a magcserében elkelt. Ezt ellenőrizheted, amagcsere programban  , a Felajánlottam gombra kattintva.

felajánlottam.jpg
------------------------
Megtekintve 11860 alkalommal.



Fontos, hogy a csomagokra jól olvashatóan írd rá a fajtanevet! Kérlek ne ragaszd, tűzd a csomagokat egymással össze, mert nehéz őket szétszedni! Azt sem kell ráírnod, hogy ki az igénylő, csak annyit, hogy mi van benne. A csomagokat alaposan zárd le, hogy a postázás során ne keveredjen össze a tartalmuk!

2. Az összekészített csomagokat tedd egy borítékba, amit címezz meg a privát üzenetben küldött postacímre!

3. Egy másik borítékot, postakész, előre bélyegekkel megfelelően ellátott borítékot, címezz meg a saját címedre, majd tedd be az első borítékba a csomagok mellé.
A válaszboríték belső felébe írd bele a fórumon használt nevedet, hogy tudjuk, kinek az igényléseit kell beletennünk!
Ebben a borítékban fogjuk neked azokat a magokat elküldeni, amiket te igényeltél. Ha esetleg nem igényeltél semmit, akkor értelem szerűen nem kell válaszborítékot küldened. Kérlek figyelj arra, hogy a válaszborítékod, az igényelt magjaid számának megfelelő méretű legyen! Apró magvakból, paprika, paradicsom, kb. 10 csomag fér egy normál borítékba. Ha ettől többet igényeltél, akkor nagyobb borítékot küldj! Nem kell buborékos vagy más speciális boríték!

4. A kész küldeményt mielőbb, de legkésőbb 2 héten belül küld el a megadott címre. Gondolj arra, hogy a csomagok szétküldése csak akkor kezdődhet meg, ha minden küldeményt megkaptunk, aztán azokat szétválogattuk, és még a posta is igényel pár napot! Szóval kérlek ne halogasd!

A beérkezett borítékokat ebben a topikban  , egy táblázatban fogjuk vezetni, rendszerint esténként frissítve az aznap érkezettekkel. Csak a fórumon használt nevet írjuk ki, polgári nevet, címet nem.

A csomagok kiküldését szintén ebben a táblázatban fogjuk vezetni.

Azt, hogy ajánlott, elsőbbségi, vagy normál levélben külditek a csomagokat, mindenki maga dönti el, elvárás nincs. Az elmúlt években rengeteg boríték jött-ment, de idáig egyetlen boríték keveredett el. Ha elküldtétek, másnaptól nézegessétek a táblázatot a beérkezésről, és ha gyanúsan sok idő telt el szerintetek, akkor jelezzétek, hogy meg tudjuk erősíteni a beérkezést, vagy a be nem érkezést.

Üres borítékot és pénzt ne küldjetek, mert az szinte biztosan nem érkezik meg! A vírusra való tekintettel, ha valakinek problémát jelent a felbélyegzett válaszboríték beszerzése, az jelezze, megoldjuk!


Ha valakinek bármilyen kérdése van, akkor azt itt  bátran felteheti!

:unnep: Köszönjük mindenkinek a részvételt! :unnep:


Beérkezett Elküldve
1 andras 2021.01.28. 2021.02.02.
2 baby-lon 2021.01.19. 2021.02.02.
3 Bogger 2021.01.26. 2021.02.02.
4 csimag 2021.01.29. 2021.02.02.
5 délkelet 2021.01.22. 2021.02.02.
6 edit 2021.01.22. 2021.02.02.
7 gergerg 2021.01.29. 2021.02.02.
8 gogana 2021.01.26. 2021.02.16
9 hkriszti 2021.01.25. 2021.02.02.
10 Jakabjutka 2021.01.28. 2021.02.02.
11 javoricell 2021.01.28. 2021.02.02.
12 kedvescimbor 2021.01.29. 2021.02.02.
13 Laca9876 2021.01.26. 2021.02.02.
14 Marcsi48 2021.01.26. 2021.02.02.
15 Mariska néni 2021.01.28. 2021.02.02.
16 Martanarno 2021.01.28. 2021.02.02.
17 Mezőföldön 2021.01.25. 2021.02.02.
18 mzsuzso 2021.01.22. 2021.02.02.
19 Nagy 2021.01.28. 2021.02.02.
20 Nyuzilla 2021.01.28. 2021.02.02.
21 pax 2021.01.21. 2021.02.02.
22 Ragadozo 2021.01.21. 2021.02.02.
23 Robz 2021.01.25. 2021.02.02.
24 sforza45 2021.01.22. / 2021.01.27. 2021.02.02.
25 spocsik 2021.01.26. 2021.02.02.
26 suske76 2021.01.26. 2021.02.02.
27 Terramom 2021.01.27. 2021.02.02.
28 widike 2021.01.27. 2021.02.02.
 
 




  2021.02.10. 08:58  Hozzászólás
  •   47   
Avatar

---
 
Köszönöm szépen, hozzám is megérkeztek a magok.
Áldott kertészkedést kívánok mindenkinek.
Már nagyon várom a tavaszt :)
 


  2021.02.09. 07:51  Hozzászólás
  •   46   


terra alapító
 
Megkaptam én is tegnap a magokat. Köszönöm a szépen, gondosan elkészített kis pakkokat, és nem utolsó sorban a profi lebonyolítást. :SRCE
 


  2021.02.06. 10:45  Hozzászólás
  •   45   


---
 
Megérkeztek hozzám is a várva-várt vetőmagok, nagyon szépen köszönöm! Az idei volt az első év, hogy részt vettem ebben a programban, jövőre már biztosan több cseremaggal fogok jelentkezni. :super:
 




  2021.02.04. 20:03  Hozzászólás
  •   42   
Avatar

---
 
Idén először vehettem részt a magcserében, nagyon hálás vagyok érte, főleg egy ilyen évben, amikor elmaradnak a magbörzék. Kevés küldeményt vártam ennyire mint ezt és a sokféle kis csomag nagyon megörvendeztetett. Izgatottan várom az idei szezont, mindenkinek sikeres kelést és bőséges termést kívánok!
 




  2021.02.04. 17:15  Hozzászólás
  •   40   
Avatar

---
 
001.jpg
------------------------
Megtekintve 11135 alkalommal.


Aranyos kis miniatűrök! Köszönetem minden kedves érintettnek, küldőnek és szortírozónak egyaránt :udvozlet:
 




  2021.02.04. 14:26  Hozzászólás
  •   38   


---
 
Megérkeztek a kincsek :banana:
Nagyon meghatódtam a gondos csomagolások és különböző beszédes kézírások láttán :SRCE
Köszönöm szépen mindenkinek :)
 


  2021.02.03. 17:22  Hozzászólás
  •   37   
Avatar

terra alapító
 
Megkaptam a küldeményt, köszönöm!

Szeretném megköszönni minden felajánlónak a kapott magokat, és a szervezőknek a lebonyolítást!

Nagy érték ez a mai világban!
 








  2021.01.26. 19:36  Hozzászólás  Válasz spocsik (31) hsz.-re     Olvasás  
  •   33   
Avatar

adatrögzítő
 
Semmi gond, az eddig beérkezettek közül legalább 10-en nem írták bele a nevüket. Legalább izgalmasabb egy kicsit. :-)
 


  2021.01.26. 14:53  Hozzászólás
  •   32   


---
 
Ha valaki még csomagol és jó módszert keres, nekem ez a "papírtrapéz" vált be mint tuti megoldás, egyben mód a papír újrahasználatára (újrahasznosítása helyett).
Tartós magmegőrzésre nem a legjobb (átnedvesedhet, illetve a kamrában jellemzően garázdálkodó erősebb állkapcsú rovarok átrághatják), de küldésre tökéletes:
https://www.facebook.com/viklett/posts/129502291917362
 


  2021.01.26. 11:13  Hozzászólás
  •   31   


---
 
Pénteken adtam fel, nem tudom mikor kellene megérkeznie. Én is elfelejtettem beleírni a felhasználónevemet :nahat: . Szilvia vagyok Veresegyházról.
 




  2021.01.25. 07:05  Hozzászólás
  •   29   


---
 
Én olyan lökött vagyok hogy nem írtam bele a boríték belsejébe a fórumnevem, szóval én Horváth Krisztina vagyok, csemői címmel.
 


  2021.01.22. 14:19  Hozzászólás
  •   28   


---
 
Én is feladtam tegnap a magokat.
Viszont nekem A5 méretű borítékba fért bele (lehet túl nagy tasakokat hajtottam), és pont túlment az 50 grammos határon, így elsőbbségivel 570 forint lett a feladás. Válaszborítéknak is egy ilyet tettem bele, mert nem tudom, hány gramm lesz a kért magjaim összsúlya. Ezzel a konstrukcióval 500g-ig lehet küldeni.
 


  2021.01.20. 21:01  Hozzászólás
  •   27   
Avatar

rendszer admin
 
Közben úgy alakultak a dolgok, hogy bejött egy séta az unokámmal.
Jó nagy lett a séta, mert kerültünk egyet a posta felé, hogy feladjuk a magokat.
Az unokámnak nagyon tetszett, hogy ő dobhatta be a postaládába a (2 db.) borítékot. :SRCE :super:
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2021.01.20. 20:41  Hozzászólás
  •   26   


---
 
Postázva lettek a magok. Állitólag péntekig megérkezik a levél, csak szeretnék elnézést kérni, hogy nem az idei feltételek szerint lett feladva, ugyanis előre látható okok miatt hamarabb lett elkészitve a boriték és átadva valakinek postázásra. Kérlek, hogy a felmerülő problémákat belátásotok szerint kezeljétek. Köszönöm.
 


  2021.01.20. 14:37  Hozzászólás  Válasz Gépház (0) hsz.-re     Olvasás  
  •   25   
Avatar

adatrögzítő
 
Ma vettem észre, hogy 2 ember lemaradt a privát üzenet listáról. Szerencsére mindketten régi fórumozók, így valószínű nem maradtak le semmiről. Most pótoltam, és elküldtem nekik is az üzenetet, valamint átnéztem a listát. Elvileg most mindenki megvan. Ha valaki mégsem kapott volna privát üzenetet a postacímmel, vagy nem szerepel a fenti táblázatban a neve, az kérem jelentkezzen!
 


  2021.01.20. 12:35  Hozzászólás
  •   24   
Avatar

terra alapító
 
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Meg fogom oldani, a fóliahegesztő nem jutott eszembe. Végül is ha megyek a postára, megveszem a borítékokat akkor megcímezhetem ott helyben is és betölthetem. De m

Egy kis kimozdulás nem árt, úgyis elegem van már az itthonlétből.

Utóirat: meggondoltam, mégis elfogadom a segítséget, írtam babylonnak ps-t
 


  2021.01.19. 20:26  Hozzászólás
  •   23   
Avatar

rendszer admin
 
Fóliaheggesztő. :)
Még valamikor a '80-as évek végén vettük.
A mai napig még mindig működik ... :remulet:

Én ezzel szoktam csomagolni ... :)

foliaheggeszto.jpg
------------------------
Megtekintve 11919 alkalommal.

 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2021.01.19. 20:25  Hozzászólás  Válasz edit (18) hsz.-re     Olvasás  
  •   22   
Avatar

terra alapító
 
Edit!

Én dobok be neked borítékot meg zacsikat a postaládádba, csak mondj egy címet privátban....
 


  2021.01.19. 20:13  Hozzászólás  Válasz edit (18) hsz.-re     Olvasás  
  •   21   
Avatar

---
 
A műanyag zacsi helyett esetleg megoldás lehet: én papírharmonika tasakokba szoktam tenni őket, a harmonikát feltekerem és a két végét visszahajtom úgy, hogy egymásba akaszkodjanak, így nem nyílik szét és biztonságos.


20200114_0056.jpg
ezek a kész csomagok
Megtekintve 11924 alkalommal.

20200114_0054.jpg
az a4-es lap felett balra látható kis a7 méretű lapokból csinálom a tasakokat.
Megtekintve 11924 alkalommal.

 


  2021.01.19. 19:36  Hozzászólás  Válasz edit (18) hsz.-re     Olvasás  
  •   20   
Avatar

terra alapító
 
Ha az megoldást jelent, és elfogadod, szívesen küldök neked 2 postakész borítékot, ha holnap feladom, péntekre biztosan ott van.
 


  2021.01.19. 18:44  Hozzászólás
  •   18   
Avatar

terra alapító
 
Nekem kis fejtörést okoz a dolog, nem járok a városba, borítékot nem találtam itthon. Megoldom, de nem pár napon belül. És nem találtam itthon kis zárható zacskókat a magoknak, majd valami másba, nagyobba rakom őket.
Nagyon elegem van már ebből az itthon kuksolásból. Pedig még lehet az idén kitart.
 


  2021.01.19. 13:02  Hozzászólás
  •   17   
Avatar

---
 
Csak egy javaslat és lehet, hogy rosszul gondolom, de aki igényelt indiánbanán magot, azoknak elkelhet a bubis boríték, mert masszívabb.
 


  2021.01.19. 08:12  Hozzászólás  Válasz suske76 (10) hsz.-re     Olvasás  
  •   16   
Avatar

adatrögzítő
 
A posta határozottan kéri, hogy levélben senki ne küldjön pénzt. Emellett egyértelműsíti azt is, hogy semmilyen felelősséget nem vállal érte. Személyes tapasztalatom is ez. Sajnos volt már rá alkalom, hogy az A4-es papírba csomagolt, majd borítékot pénzes küldemény csak úgy eltűnt. Ha magok is vannak a csomagban, akkor az a párszáz Ft nem ér annyit. Megoldjuk máshogy. Szóval akinek ilyen gondja van (most könnyen előfordulhat), az jelezze és megoldjuk.
 


  2021.01.19. 07:50  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (14) hsz.-re     Olvasás  
  •   15   


---
 
Köszönöm a válaszod!

Tényleg olcsóbb a postakész, veszek párat.
Van itthon sok régi boríték és nem akartam kétszer sorba állni.
 


  2021.01.18. 21:01  Hozzászólás  Válasz suske76 (13) hsz.-re     Olvasás  
  •   14   
Avatar

rendszer admin
 
Lehet, hogy nem pontos a megfogalmazás, de extrém helyzetek is adódtak már.

Magyarország területén Magyarországi címre ajánlott használni:
  • Belföldi Postakész boríték LA/4 110 x 220 mm -- 165 Ft - 2 db. kell
  • Belföldi Postakész elsőbbségi boríték LA/4 pt 110 x 220 mm -- 220 Ft - 2 db. kell

Külföldi cím esetén, ha egyénileg nem megoldható, itt a fórumon Privát Üzenetben meg kell beszélni a küldővel.
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2021.01.18. 20:42  Hozzászólás  Válasz suske76 (12) hsz.-re     Olvasás  
  •   13   


---
 
"Üres borítékot és pénzt ne küldjetek, mert az szinte biztosan nem érkezik meg! A vírusra való
tekintettel, ha valakinek problémát jelent a felbélyegzett válaszboríték beszerzése, az jelezze,
megoldjuk!"
 




  2021.01.18. 20:15  Hozzászólás  Válasz suske76 (10) hsz.-re     Olvasás  
  •   11   
Avatar

rendszer admin
 
Milyen pénz? Milyen papír? :remulet:
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -




  2021.01.18. 15:28  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (6) hsz.-re     Olvasás  
  •   9   


---
 
@Ragadozo
"Az viszont érdekelne, ha leírnád, hogy sikerült Anonymous (Vendég) felhasználóként igényelned.
Mivel ezen a szinten egyetlen gomb, vagy vezérlő ikon sem jelenik meg."

Engem is igen kellemetlenül meglepett!
Valószínűleg két böngészőlapon volt nyitva a program fóruma. Az egyiken kiléptem, de a másikon ez a változás nem vezetődött át automatikusan. Viszont amint ott megnyomtam az igénylés gombot, akkor a lap újratöltődött, ekkor már érzékelte, hogy nem vagyok bent.
 




  2021.01.16. 17:37  Hozzászólás  Válasz javorticell (5) hsz.-re     Olvasás  
  •   6   
Avatar

rendszer admin
 
A Paradicsompaprika mag rendezve van.

Az viszont érdekelne, ha leírnád, hogy sikerült Anonymous (Vendég) felhasználóként igényelned.
Mivel ezen a szinten egyetlen gomb, vagy vezérlő ikon sem jelenik meg. :remulet:
Egy tippem nekem is van, de elvileg az sem lehetne .... :mivanm:
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2021.01.16. 16:52  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (4) hsz.-re     Olvasás  
  •   5   


---
 
Nekem logikusnak tűnik.

Amikor az emberek korlátozás nélkül találkozhatnak, akkor a helyi magbörze jobb, mint az online+postai:
    helyi klímához, helyi talajhoz már alkalmazott magokat kaphatsz,
    építheted kapcsolataidat helyi termelőkkel.

Amikor viszont az ilyen események szervezése tiltott (és 2020-ban még pont lehetett, a legutolsó szabad hétvégén jártam egy ilyenen), akkor az online+postai magcsere egy nagyon ügyes pótlása azoknak!
 


  2021.01.12. 17:26  Hozzászólás
  •   4   
Avatar

rendszer admin
 
Nem gondoltam volna, hogy az idén olyan nagy kereslete lenne a Magcsere Akciónak.
Viszont az idén 2014 óta a legtöbb éves felajánlás érkezett ... :super:

De most valahogy sokkal kevesebb paradicsom fajta magja érkezett.
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2021.01.05. 10:25  Hozzászólás
  •   3   
Avatar

rendszer admin
 
10 nap múlva a Nagy Magcsere Program bezárul!

Közel 70 fajta különböző zöldség- és virágmag vár gazdára. :SRCE
Érdemes még böngészgetni .... :dejo:
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2020.11.03. 08:27  Hozzászólás  Válasz kedvescimbor (1) hsz.-re     Olvasás  
  •   2   
Avatar

rendszer admin
 
Onnan nem tudod.
Csak internet URL-ről lehet, vagy feltöltöd a fórum képgalériájába, vagy elküldöd nekem Emailban.
Küldtem egy PM-et is! :)
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2020.11.03. 07:17  Hozzászólás
  •   1   
Avatar

---
 
Hogyan tudok a felajánláshoz képet feltölteni? A gépem asztalán van a fotó. Milyen linket kell beírnom?
 



Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég