Olvasatlan
     Terra-kert Fórum
    
    Moderátor, kérlek... Terra Lotto Jackpot:
1510 terra    
A fórum fejlesztéseiről, és az új dolgokról találtok itt hasznos információkat. Az egyes leírások érthetővé, és könnyen kezelhetővé teszik azok használatát. Ugyanitt lehet jelezni új ötleteket, melyek hasznos részei lehetnek a fórumnak.
  2014.06.21. 16:04  Hozzászólás
 •   0   
Avatar

terra alapító
 
Jó lenne egy téma, üzenni a moderátoroknak.
 
,,Nem halott az, mi fekszik örökkön, A halál sem ér át végtelen időkön.'' /Lovecraft - A névtelen város/,,Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” /Wass Albert/
 


  2017.09.30. 19:12  Hozzászólás  Válasz kedvescimbor (74) hsz.-re     Olvasás  
 •   76   
Avatar

moderátor
 
Én nem is tudom miről van szó. ;)

Egyben legyen ez a közleményezés is, a kérés teljesítve.
 


  2017.09.30. 17:14  Hozzászólás  Válasz kedvescimbor (74) hsz.-re     Olvasás  
 •   75   
Avatar

rendszer admin
 
Köszi, hogy szóltál, én sem vettem észre. :)

1.

  Az adott téma ugyanazon strukturális beállítosokkal van megadva, mint a többi hasonló téma, így elvileg meg kellene ott is jelennie (még nekem sem jelenik meg!).
  A probléma a portál include_functions hívásaiban lehet, de ennek utánna kell néznem.
  Meg fogom keresni az okát .... :)

2.
  Ehhez én nem tudok hozzászólni, én csak a programozással foglalkozok, majd gergerg-ék reagálnak ....
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2017.09.30. 16:19  Hozzászólás
 •   74   
Avatar

---
 
Két problémám van a süssünk főzzünk valamit topikkal.
1.Az új bejegyzés nem jelenik meg portál/ Legfrissebb hozzászólások menűpontban. Én ezt a menüpontot használom, amikor belépek a terrára, mert itt naprakészen frissitve vannak a legújabb hozzászólások. Viszont itt nem értesülök a sütés főzés topiknak a forgalmáról.
2. Ebben a topikban több agyalgás van a topikszervezésről, mint a sütésről főzésről. Nem kételkedek a hozzászólók jóhiszeműségében, de ne ebben a topikban agyalogjanak, mert akinek főzési ötletre van szüksége, az nem szívesen olvassa őket. Úgy gondolom ezek idejét múlt bejegyzések. Semmi akadályát nem látom, hogy törlésre kerüljenek.
 


  2017.09.01. 16:14  Hozzászólás
 •   73   
Avatar

---
 
http://terra-kert.hu/viewtopic.php?p=118189#p118189
Ez kérés lenne ragadozó számára , egyáltalán nem moderáció.
 
Kert,kütyük, munka,matek,morfondír.Ennyi!


  2017.05.09. 14:05  Hozzászólás  Válasz Glifozát (71) hsz.-re     Olvasás  
 •   72   
Avatar

---
 
Értem. Ez esetben ne töröld a regisztrációt, hogy a hozzászólások megmaradjanak.
Köszönöm. Minden jót nektek.
 


  2017.05.09. 07:04  Hozzászólás  Válasz Vebber (70) hsz.-re     Olvasás  
 •   71   
Avatar

moderátor
 
Ha törlöm a regisztrációdat, akkor csak képernyőfotóval fogok tudni szolgálni egy esetleges hatósági kérés esetén, míg ha nem, minden hozzászólást vissza tudok állítani névvel, dátummal, ip címmel, bugyi színnel, stb. ami sokkal hitelesebb. Melyiket szeretnéd?
 


  2017.05.08. 22:52  Hozzászólás
 •   70   
Avatar

---
 
Glifozát-Gergerg!

Indoklást kértél ide.
Különösebben nem akarok indokolni. Erre a cirkuszra nekem nincs szükségem. Tegnap is többen végignézték egy szó nélkül, mintha mi sem lenne természetesebb.

Közben Sándor is üzent az indexen nyilvánosan újra megfenyegetett, majd privátban is. Ezeket írta:

"Írtam neked egy bocsánatkérő levelet, az "ultra-titkos" e-mail-edre. Olvasd el figyelmesen, mert kihatással lesz a további életedre!"

"Szervusz Kisgyerek.
Mivel oly régóta próbálsz a kedvemre tenni, így úgy döntöttem hogy élek a meghívásoddal és egy későbbi időpontban meg foglak látogatni egy baráti csevej és kacagás céljából. Ha most azon gondolkodsz hogyan, jusson eszedbe, hogy a régi levelezésünkből megvan a lakcímed, úgyhogy ezt már nem kell megadnod.
Szeretném leszögezni, hogy én nem haragszom rád.
De majd te se haragudjál!"

A hozzászólásokra szükség lesz, meg a többire, ami ilyen esetekben kell egy rendőrségi eljárás során. Kérem ezekkel segítsetek.
 


  2016.09.29. 09:06  Hozzászólás
 •   69   


---
 
Glifozát (gyomirtó)!!

Most, hogy lejárt az általad "igazságosan" kiszabott enyhe büntetésem (karantén), tisztelettel kérem, hogy a nickemet törölni szíveskedjél.

Tudod gyomirtó, nem szerettem ha mások döntik el helyettem, hogy mit írhatok le és mit nem, hogy egy ember kénye-kedve szerint klf szankciókat alkalmazhat velem szemben, én azt gondolom, ma még vélemény és szólás szabadság van Magyarországon, ez alól kivétel ez a fórum, így itt korlátozva éreztem magam.

Mindenkinek további jó fórumozást, neked meg azt kívánom, hogy a pálcás ember szerepében tetszelegj továbbra is.
 


  2016.08.29. 20:00  Hozzászólás  Válasz Glifozát (67) hsz.-re     Olvasás  
 •   68   


---
 
Akinek a fegyver a kezében van az akkor lő a tömegbe amikor akar, ez intelligencia kérdése, és a magyarázat is, hogy miért lőtt.

Háát akkor szaasz glifo! :dejo:
 


  2016.08.29. 19:43  Hozzászólás  Válasz pipi32 (66) hsz.-re     Olvasás  
 •   67   
Avatar

moderátor
 
Azt a számlálót úgy hívják provokáció. Ezt nem az index fórum, itt nem érvényes az a szlogen hogy azt büntetjük aki visszaszól, mert akkor majd jól megtanulja mindenki hogy ne szóljon vissza. Ottani pályafutásom alatt tökéletesen láttam hogy ez nem működik, mert a provokátorok egy része hajlandó ezzel visszaélni, és "csőbe húzni a másikat". Jelen esetben, külön figyelmeztetés ellenére te újra felhoztad a témát. Miért tetted be a számlálót ha nem azért hogy az reakciókat váltson ki? Működött is. Hogy igazságos-e? Nem. Ahhoz túl enyhe a büntetés mind a kettőtöknek.
 


  2016.08.29. 19:02  Hozzászólás
 •   66   


---
 
Glifo (ahogy te magadat nevezed)

Döntésed igazságtalan részrehajló!

Beraktam egy számlálót a visszaküldött lovagkeresztekről, ez egy tájékoztató és semminek a kezdete, erre az egyhetes írt egy igen hosszú politikai textet.

Erre én is írtam válaszul egy hosszú textet.

Engem kitiltottál egy hónapra a kezdeményezőt egy hétre.

Közlőm veled, hogy a glifozát minden gyomnövényre egyformán hat.

IGAZSÁGTALAN VAGY! Kimosolyogtalak.

Üdv:pipentyű.
 


  2016.05.31. 21:13  Hozzászólás  Válasz tgwh (64) hsz.-re     Olvasás  
 •   65   
Avatar

moderátor
 
Sehova. Várj egy napot és kinyit a csevegő. Politika és egymás tudása és kora firtatása nélkül.
 


  2016.05.31. 21:01  Hozzászólás  Válasz Glifozát (63) hsz.-re     Olvasás  
 •   64   
Avatar

terra alapító
 
Ezt lehet nevezni úgy is, ahogy Kapazin tette.
Most akkor hová írjam ez?
http://ripost.hu/cikk-bojte-atya-odacsapott-migransugyben-na-ezt-kapjak-ki
 
,,Nem halott az, mi fekszik örökkön, A halál sem ér át végtelen időkön.'' /Lovecraft - A névtelen város/,,Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” /Wass Albert/


  2016.05.31. 20:47  Hozzászólás  Válasz Rhéman (62) hsz.-re     Olvasás  
 •   63   
Avatar

moderátor
 
Senki nem szegett meg egyet sem, vagy mindenki. Azt ígértem addig mehet a buli, amíg nem kezd el durvulni. Elkezdett. Az ideiglenes lezárás oka, hogy kellően jelezve legyen hogy vége.
 


  2016.05.31. 20:24  Hozzászólás
 •   62   
Avatar

terra alapító
 
Ki, mikor, melyik pontját szegte meg a szabályzatnak, ami a topic ideiglenes lezárását eredményezte a kertészeti csevegőben?
 


  2016.05.20. 19:15  Hozzászólás  Válasz pipi32 (59) hsz.-re     Olvasás  
 •   61   
Avatar

moderátor
 
A hozzászólás törlése/szerkesztése.

Ezt mindig a moderátor dönti el, ebben az esetben van mérlegelési joga. A szerkesztés fukciót abban az esetben használjuk, ha a hozzászólás problémás részén kívül valami értékes dolog van. Sokszor előfordulhat ilyen. Továbbá a törlés mellett szól még 2 dolog. Az egyik hogy sokkal gyorsabb, a másik hogy a törölt hozzászólásokat egy ideje már el tudjuk eredeti formájában tárolni. A te esetedben úgy éreztem hogy nem okoz különösebb törést senki életében ha az egészet törlöm, pláne 4 nap után. Ezért nem szerkesztettem.

Bejelentés.

Ennek több módja is lehet. Egyik a nyilvános, másik a privát üzenet, harmadik a felkiáltójelre kattintva a hozzászólásnál. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek biztosítjuk a neki megfelelő formátumot. Az életben is előfordulhat hogy valakit fel akar jelenteni az ismerőse, és nem rosszból, hanem mert aggódik érte, és más megoldást nem tud arra hogy jobb útra térjen. Viszont nem szeretné ha ez a későbbiekben ez határozná meg a viszonyukat. (pl fényevő családdal)

"Megjegyzem, a hazáról irt megállapításom ezek után sem változott, és nem is fog még akkor sem ha erről másoknak pl. neked más a véleményed."

A fórumon továbbra is gondolatszabadság van. :) Azt gondolsz amit jónak tartasz, arról akiről, akkor amikor. Örülök ha van véleményed, akkor is ha az nem egyezik az enyémmel, de csak akkor írd le ha az egyezik a fórum szabályzatával, ami mindannyiunk, így a Te érdekeid is védik.
 


  2016.05.20. 10:40  Hozzászólás  Válasz pipi32 (59) hsz.-re     Olvasás  
 •   60   
Avatar

terra alapító
 
A csevegőben hozzászóltam.
 


  2016.05.19. 22:24  Hozzászólás  Válasz Glifozát (58) hsz.-re     Olvasás  
 •   59   


---
 
Nem tudom, hogy szoktak-e reagálni az itt megjelent válaszokra, ha nem, akkor nézd el a tudatlanságomat!

Mindenekelőtt tisztelettel köszönöm a korrekt válaszodat.

Viszont lenne két megjegyzésem, én azt gondolom, hogy egy nyilvános felületen megjelent hozzászólás ellen emelt kifogást /törlés kérését/ nem privát üzenetben kellene kérni a moderációtól, hanem az illető akkor lenne korrekt ha ezt nyilvánosan tenné.

Azt is gondolom, hogy nem a teljes hozászolást kellett volna törölni, ha egyáltalán törölni kellett, hanem csak azt a részt amire hivatkozol mint a törlés indoka.

Megjegyzem, a hazáról irt megállapításom ezek után sem változott, és nem is fog még akkor sem ha erről másoknak pl. neked más a véleményed.

És a végén azért az bizonyos értelemben jó érzésessel tölt el, hogy ezen a forumon kiemelt érdeklődést vált ki minden megszólalásom, mondhatni minden rezdülésemet nagy figyelemmel kísérik.

Tisztelettel:
Üdv: pipi
 


  2016.05.19. 18:17  Hozzászólás  Válasz pipi32 (57) hsz.-re     Olvasás  
 •   58   
Avatar

moderátor
 
Igyekszem válaszolni minden kérdésre.

A 4 napos késésnek az az oka hogy felületesen olvastam elsőre. Sima beszólásnak vettem. Ez az én hibám. Igen, a hozzászólást jelentették.

A törlés oka. Hazátlannak neveztél egy másik fórumozót. Ráadásul úgy, hogy ugyan abban a hozzászólásban azt is leírtad hogy a haza és az otthon nem ugyan az. Ez így is van. Az érintett fórumozó otthona nem a hazájában van. De van hazája. Vannak népek akiknek nincs hazájuk, csak nemzetiségük. Az említett fórumozó nem ilyen, van hazája, úgy hívják Magyarország. Más ember nemzeti hovatartozását elvitatni pedig senkinek nincs joga.
 


  2016.05.19. 11:36  Hozzászólás
 •   57   


---
 
"Fák, bokrok, virágok, és ami közöttük van! topik 5309-es számú hozzászólás törölve."

Engem érdekelne, hogy mi volt az indoka a törlésnek és miért vártatok a törléssel négy napot?

Érdekelne az is, hogy felhívásra történt a törlés?

A választ előre is köszönöm!

Üdv: pipi
 


  2016.05.16. 12:38  Hozzászólás  Válasz wogboy (55) hsz.-re     Olvasás  
 •   56   
Avatar

moderátor
 
Válasz folyamatban. Elnézést a késlekedésért!
 


  2016.05.16. 05:50  Hozzászólás
 •   55   
Avatar

---
 
Sziasztok!

Írtam üzit az Adminnak, és a Glifozátnak, de a mai napig semmi jele, hogy olvastatok volna! :-(
 
"There is no easy way from the earth to the stars”


  2016.04.06. 22:17  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (52) hsz.-re     Olvasás  
 •   54   
Avatar

---
 
Szia!

Köszönöm az ügyeskedésed, és mintha, most minden rendben lenne! :-D

Szép álmokat!
 
"There is no easy way from the earth to the stars”


  2016.04.06. 19:56  Hozzászólás  Válasz wogboy (51) hsz.-re     Olvasás  
 •   53   
Avatar

moderátor
 
Ilyen esetekben, főleg ha fontos üzit küldesz valakinek, legjobb ha vadászol rá a fórumon és szólsz neki hogy "küldtem privátot"
(persze nem rögtön, de ha már úgy érzed ideje lett volna választ kapnod...) Ha meg adminnak vagy modinak küldesz privátot, akkor meg célszerű itt jelezni, úgy biztos hogy megnézzük, illetve kiderül ha esetleg valami miatt nem ért célba.
 


  2016.04.06. 11:21  Hozzászólás  Válasz wogboy (51) hsz.-re     Olvasás  
 •   52   
Avatar

rendszer admin
 
Szia!

1.
  Nézzed meg, hogy a Beérkező mappád nincs-e megtelve!
  Középen felül láthatod, hogy mennyi %-ban van megtelve a mappád.
  Ha 100%, takarítsál, majd újra nyissad meg.
   Nem kell törölni az üzeneteket, ha fontosak a számodra, hanem nyissál új mappát valamilyen néven.
   Menjél vissza a Beérkezett üzenetek mappába, és jelöld ki azokat amelyeket nem akarsz törölni, majd alul helyezd át az új mappába.
   Amiket meg törölni akarsz, azokat külön jelölgessed ki, majd alul Törlés.
  Ezután a Beérkezett mappába felül nagyjából ugyanott találsz egy üzenetet, hogy mennyi függőben lévő bejövő üzeneted van.
  Ezek betöltődését engedélyezned kell, és ott lesznek a beérkezett üzeneteid.
Frissítettem a Privát Üzenetek modulodat .... :)

2.
  A fórumon sok helyen megszűnt az információs ablak, nem kell várni, vagy klikkelni, egyből dobja az új ablakot.
  Ettől függetlenül a hozzászólásokért, és egyéb dolgokért járó pontok jóváírásra kerülnek ugyanúgy, mint eddig.
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2016.04.06. 10:13  Hozzászólás
 •   51   
Avatar

---
 
Szia Admin, és a legközelebbi modi!

Szeretnélek megkérni, nézzétek már át az üzis részemet, mert kimehet a küldés, de nem kapok választ! Ez oka volt az eddigi hallgatásomnak is, mert a gergernek küldtem üzit, és mivel egy- két napig csend volt, azt hittem - a templomban kell hinni! - nem is kapta meg, és ebből lett egy nagy félreértés!

Legutóbb azt kaptam, én letiltottam valakit a válaszáról, de ez sem volt igaz!

A másik, eddig mindig olvasható volt, egy hozzászólás hány terrapontot ér, és ez is eltűnt! Azt nem tudom, ez a fórum változás része?
 
"There is no easy way from the earth to the stars”


  2016.01.18. 22:03  Hozzászólás
 •   50   
Avatar

terra alapító
 
Tényleg nem hozzád címeztem, de persze válaszolok neked is.

Gondolom, hogy teljesen igazad van, és jobb, ha még oly jóindulattal sem foglalkozom vele.

Van azonban néhány dolog, ami zavar. A te általad idézett tvr címe: "2001. évi CVIII. törvény
az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről", és mint ilyen főként az elektronikus kereskedelemmel foglalkozik, és jogsértés esetére eljárási szabályokat rögzít. Az AB határozata, viszont a felelősség kérdését rendezi.

Ráadásul ez nem csak későbbi, hanem magasabb rendű jogszabály is. Ezért felülírja azt, hogy a tartalomszolgáltató nem vonható azért felelősségre, ha a megjelenést követően megfelelően intézkedett.

Hozzá teszem, hogy én nem értek egyet az AB ilyen állásfoglalásával, viszont ez van!

De mivel, mint írod, ti mindezt tudjátok, többé nem fogom ilyen dolgokra felhívni a figyelmeteket, úgy, hogy guruljunk. :)
 


  2016.01.18. 21:21  Hozzászólás  Válasz Rhéman (48) hsz.-re     Olvasás  
 •   49   
Avatar

rendszer admin
 
Bár nem nekem írtad, de köszönjük, hogy a tudomásunkra hoztad azt, ami mi is tudtunk.

Felelősségünk teljes tudatában próbáljuk irányítani az oldalt úgy, hogy a felhasználók is érezzék ezt, de a normális tevékenységüket ez ne zavarja.

A 2001. évi CVIII. tv. (Ektv.) a vonatkozó 2000/31/EK-irányelv alapján eléggé egyértelműen nyilatkozik jogállás tekintetében az internetes hozzászólásokban előfordulható szerzői jogi jogsértésekkel kapcsolatban.

De teljesen más a felelősségtudat, a felelősség vállalás, és a szerzői jogok tudatos, vagy gondatlan megsértése.
Ugyan ennek a törvénynek nagyon jó és igen részletesen kidolgozott az "értesítési-eltávolítási" eljárás rendje.
A tartalomszolgáltató felelősséggel tartozik a mások jogait vagy szerzői jogait sértő kommentek miatt, de nem vonható azért felelősségre, ha a megjelenést követően megfelelően intézkedett.

Ha úgy értelmezzük az általad írtakat, ahogy te most gondoltad, mikor leírtad, akkor például senki nem menne el rendőrnek, mert bármikor kirúghatnák, ha valaki sértően káromkodik az utcán, még akkor is, ha a rendőrnek nem is volt tudomása róla.

Szerintem guruljuk már le erről a témáról, mert több sebből vérzik ....
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2016.01.18. 20:55  Hozzászólás
 •   48   
Avatar

terra alapító
 
Nem tudom, hogy ezt hova tegyem. Itt biztos jó.

Csősz!

Azt írtad: „……senki nem visz vásárra semmit”

Felhívom a figyelmed a következőre:

„Budapest, 2014.05.28. Az Alkotmánybíróság ma nyilvánosságra hozott határozata szerint a honlapján kommentek közzétételét lehetővé tevő tartalomszolgáltató akkor is felelősséggel tartozik a mások jogait sértő kommentek miatt, ha nem is volt tudomása a jogsértő tartalomról, de még akkor is, ha a sértett kívánságára azt azonnal el is távolította.”

További jó fórumozást. :VOPI
 


  2015.12.01. 12:20  Hozzászólás  Válasz kedvescimbor (46) hsz.-re     Olvasás  
 •   47   
Avatar

rendszer admin
 
Ezt én rontottam el. :nahat:
Az adatbázisba 128 karakternek van hely, ami egy normál linknek bőven elég.
Viszont az űrlapon valamiért csak 64 karakteres helyet írtam véletlenül, így neked pont az utolsó szám maradt le.

Javítva .... :)
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2015.11.30. 23:22  Hozzászólás
 •   46   
Avatar

---
 
A nagy magcserébe ezt a képet illesztettem:
Kép

ezzel szemben a fene tudja milyen képet tett be.
 


  2015.10.11. 17:22  Hozzászólás  Válasz Vebber (44) hsz.-re     Olvasás  
 •   45   
Avatar

rendszer admin
 
Most még csak ritkán fordul elő, hogy a másikra nyomnak, az is csak teljesen véletlen.
De most, hogy eléggé feltűnően különböző lett a két ijkon, talán jobban észreveszi mondenki a különbséget.
Én kicsit tartok tőle, hogy ha egymás mellé tenném, csak több gond lenne. :oops:
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2015.10.11. 17:10  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (43) hsz.-re     Olvasás  
 •   44   
Avatar

---
 
Ebbe már én is belefutottam. Már ha variállsz, akkor a kézenfekvő az lenne, hogy a köszönöm legy előbb, és igazán akkor lenne jó, ha a két ikon (mármint a plusz, és a mínusz -> köszönöm, nem köszönöm) közvetlen egymás mellett lenne.
 


  2015.10.11. 17:00  Hozzászólás  Válasz Ragadozo (42) hsz.-re     Olvasás  
 •   43   
Avatar

rendszer admin
 
Nem tudom, hogy ez mennyit segít, de kicseréltem az ikont.
Talán így jobban megkülönböztethető .... :)
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2015.10.11. 16:03  Hozzászólás  Válasz baby-lon (40) hsz.-re     Olvasás  
 •   42   
Avatar

rendszer admin
 
Update:

Megtaláltam .... :mrgreen:
Sztornózva!
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2015.10.11. 13:11  Hozzászólás  Válasz baby-lon (40) hsz.-re     Olvasás  
 •   41   
Avatar

rendszer admin
 
Bele kell másznom az adatbázisba. Ma nagyon pörgős napom van, pedig itthon vagyok. A gépet is csak most kapcsoltam be, de csak azért, hogy megnézzek valamit.
Ha oda érek, majd szólok, és újra megköszönheted. :)
 
- A mai nap az a holnap, amin tegnap annyit aggódtál! -


  2015.10.11. 06:49  Hozzászólás
 •   40   
Avatar

terra alapító
 
Segítség! Atinak akartam megköszönni egy üzenetet a Szilvafásban, de fordítva sikerült. Javítható?
 


  2015.09.12. 19:47  Hozzászólás  Válasz Vebber (31) hsz.-re     Olvasás  
 •   39   
Avatar

---
 
Köszönöm, kedvesek vagytok, de nem érdemlek figyelmet. Egy kicsit majdnem minden nap beugrok és élvezettel olvasom a kertészeti beszámolókat. Egyelőre távol maradok. Vannak azonban mások akik keveset vannak/szólnak hozzá a fórumhoz, szívesen olvasnák tőlük is.
Jó fórumozást kívánok mindenkinek! :)
 


  2015.09.12. 13:58  Hozzászólás  Válasz Gypsy56 (37) hsz.-re     Olvasás  
 •   38   
Avatar

moderátor
 
én egy regisztrált tag vagyok itt


Még. De egész pontosan én úgy fogalmaznék, egy regisztrált tag, aki most elveszítette az írási jogosultságait. Szólj ha képes leszel normálisan fórumozni!

Hogy ne legyen hiányérzeted. Itt mindenki elmondhatta a véleményét, politikai hovatartozástól függetlenül. Számtalan példa volt rá. Egyetlen kitétel volt, hogy kulturált formában tegye. Most, nincs csevegő, így senkitől nem lehet se jobbra, se balra kommentelni. Neked meg semerre, mivel bizonyítottad hogy jelenleg alkalmatlan vagy a fórum rendeltetésszerű használatára.
 


  2015.09.12. 10:10  Hozzászólás  Válasz Glifozát (34) hsz.-re     Olvasás  
 •   37   
Avatar

---
 
Jó nekik. Innen üdvözlöm a csápolókat. Szerintem messze nem válaszoltál meg mindent. Itt van pl Bismarck. Aztán meg szerinted most hogy áll a statisztika az én töröltem/te törölted dologban ? Gyenge és jellemtelen ember elintézési módja a "törlöm és alázom". Volt belőle részem az indexen. Úgy látom, túlél. Jut is eszembe, lenyűgözött az írásod. Mégis MENNYIT kellett hazudnod, hogy index modi lehess??? És amikor az lettél, az ugye király érzés volt????
Eszedbe juttatnám, én egy regisztrált tag vagyok itt. Nekem akkor nincs beleszólásom az Istenek dolgába? Mert mintha ezt írtad volna ...
Hogy hányan röhögnek rajtad, azt szerintem a te érdekedben ne firtassuk ...
 


  2015.09.11. 22:11  Hozzászólás  Válasz Jana11 (35) hsz.-re     Olvasás  
 •   36   
Avatar

---
 
Valóban nem téged kérdeztelek, de ha már így esett, válaszolok. Pedig gondolom az egyenlőség jegyében nekem nem szabad a moderátoron kívül másnak írni, még ha neked lehet is. Szóval ha már vádolsz, csináld elegánsan. Pontosan ki mindenkit sértegettem, és mivel ? Aztán meg hogy itt mi szokás, szerintem rosszul tudod. Úgy látom itt az a divat, hogy van akinek mindent szabad, másnak meg semmit. Természetesen engem teljesen jogosan titulálnak vén hülyének, csökkent szellemi képességűnek, mert az van az alapszabályban. Szitoknak számít itt az, hogy olyan vagy, mint Rhéman. Na ez már alapból érdekes. Nem akartok olyan fórumot, ami nem kertész. Hát a hírnök mit kertészel? Nem arról volt szó, hogy nincs politika? Márpedig az is az. Úgy gondolom, az ateistákkal szemben Jézuska is provokatív tartalom. Vagy az is be van tiltva (mármint az ateizmus)?
 


  2015.09.11. 21:26  Hozzászólás  Válasz Gypsy56 (33) hsz.-re     Olvasás  
 •   35   


---
 
Bár nem engem kérdeztél, és fogadatlan prókátor vagyok, de írod?Vagyis hogy az elmúlt rendszerre még célozni sem szabad, és Bruce Springsteen nem kívánatos ?
Nem ezekkel van a baj. Hanem a szándékoddal. Ha visszanézi bárki is a hozzászólásaid, utalásokkal, célzásokkal, kétértelmű megjegyzésekkel szintem minden fórumpartnerbe igyekeztél belerúgni vagy megsérteni. Ez itt nem szokás, még eltérő vélemény esetén sem, bármi is légyen a szándékod. Ez az én meglátásom.
 


  2015.09.11. 21:25  Hozzászólás  Válasz Gypsy56 (33) hsz.-re     Olvasás  
 •   34   
Avatar

moderátor
 
Nem. Ezzel akkor azt hiszem meg is válaszoltam minden kérdésedet.

Amúgy megosztottam a ti fórumotokon rólam írt írásod. Nagy sikert aratott, vannak akik még mindig röhögnek.
 


  2015.09.11. 21:02  Hozzászólás  Válasz Glifozát (30) hsz.-re     Olvasás  
 •   33   
Avatar

---
 
Értem. Vagyis nem értem, de mindegy is. Még csak azt szeretném megkérdezni, hogy következetes emberként nem érzed úgy, hogy az alapszabályba be kéne írni két tiltást? Vagyis hogy az elmúlt rendszerre még célozni sem szabad, és Bruce Springsteen nem kívánatos ?
 


  2015.09.11. 20:03  Hozzászólás  Válasz Vebber (31) hsz.-re     Olvasás  
 •   32   
Avatar

moderátor
 
Egészen biztosan. Csak a békés fórumozókon múlik. Ha sok a szóda a fröccsben, önteni kell bele sok bort, és már jó is lesz. ;)
 


  2015.09.11. 19:46  Hozzászólás  Válasz Glifozát (30) hsz.-re     Olvasás  
 •   31   
Avatar

---
 
Túl értékelsz, de köszönöm, számít.

Bízom benne, hogy e témák miatt mostanában távol maradók, háttérből olvasók is visszatérnek.
Pl. András írásait szívesen venném.
 


  2015.09.11. 17:52  Hozzászólás  Válasz Gypsy56 (29) hsz.-re     Olvasás  
 •   30   
Avatar

moderátor
 
Miért nyitottad a topikot?

Besegítek. A sződd a selymet elvtárssal a múlt rendszer legkeményebb éveit próbáltad felidézni. Aztán következő hozzászólásodban betetted a Murder Incorporated című számot, amivel megint csak felidézni szerettél volna valamit, egy volt indexes admint. Rhéman meg szólásszabadság hiányáról beszélt. Mindez gondolom a moderáció ellen irányult, az előző napi döntés miatt, miszerint felfüggesztettem az összes beszélgetős topikot. Ergo, olvastátok az akkori hozzászólásomat, tisztában voltatok a tartalmával. Azzal is tisztában voltatok, hogy tilos a felfüggesztés ideje alatt, a döntést megkerülve új beszélgetős topikot létrehozni, valamint hogy tilos a témát más, topikban kitárgyalni. Rhéman az egyik, te a mindkettő tiltást megszegve fórumoztál. De a topik azért lett törölve, mert pár napja nem kívánunk beszélgetős topikot üzemeltetni. Hogy miért? Ha még mindig nem érted, akkor el kell gondolkodni azon, hogy érdemes-e neked közénk járni.

Politika. Politikai nézeteit egy időben mindenki szabadon leírhatta. Mindenféle hovatartozástól függetlenül. Aztán ennek mindig vita lett a vége, nem moderálás, hanem vita, gusztustalan vita. Aztán egy szép napon úgy döntöttünk hogy megszüntetjük a politikával foglalkozó topikokat, és tiltunk minden politikával foglalkozó topikot. Annyiban maradtunk, hogy a Kertészeti csevegő topik, érintőlegesen foglalkozhat politikával, de csak addig, amíg el nem durvul a helyzet. Eldurvult. Csevegő is bezárva. Lehet még folytatni, van még pár témánk, de ha ez megtörténik, az első dolgom lesz az illetőt kitiltani, pedig én még olyat sosem tettem.

Az a baj, hogy mást gondolunk a fórumról úgy általában. Volt egy közös fórum, ahol mind együtt voltunk. Az olyan volt mint egy kocsma, ahol volt egy nagydarab kocsmabútor, akinek ha valaki nem tetszett, egyszerűen kipofozta a kocsmából. A pultos meg hagyta.

Van a ti fórumtok. Az az igazi kocsma. Bárki bemehet, mondhat bármit, ha az ottaniaknak nem tetszik, nekiállnak verekedni vele, a pultos néha kiugrik a pult mögül, és ő is belerúg párat a földön fekvőbe.

A mi fórumunk alapjaiban másképp működik. Ez olyan mint egy klub. A klubtagok némelyike szeret verekedni, némelyik nem, de senki sem a verekedésért jár ide. A klubnak van egy tagja, aki korábban tanult többféle harcművészetet, így a klubtagok megbízták, ha valaki bejön a klubba és nem tud viselkedni, azt dobja ki. Nos, még nem dobtam ki senkit, de pár széket már kivittem a raktárba.

Vebberről egy rövidkét. Nincs a föld összes láncfűrészének annyi láncszeme, amennyi új fórumozóért lemondanánk Vebberről. Vagyis a táncrendet nem az új tagok fogják megszabni. Vagy elfogadod, vagy menj békével.
 


  2015.09.11. 08:59  Hozzászólás
 •   29   
Avatar

---
 
Moderátor, nem kérlek, kérdezlek.
Légy szíves részletezd, pontosan milyen alapszabályt, és HOGYAN sértett a Sződd a selymet elvtárs topic. Egész konkrétan nevetni tilos, vagy Bruce Springsteent hallgatni? Ezt megkérdeztem volna az általam ájulásig tisztelt Vebbertől is, de sajnos már nem volt rá mód valami műszaki hiba miatt, miután te biztosan nem törlöd a hozzászólásaimat.
Ja még ! Azt is szeretném kérdezni, hogy ha itt csak Otto von Bismarcktól jobbra lehet kommentelni, miért nincs az alapszabályban ?
 


  2015.09.10. 20:47  Hozzászólás
 •   28   
Avatar

moderátor
 
Kéretik a moderátorral beszélgetni, vagy a moderációs témák is fel lesznek függesztve!
 


  2015.09.10. 20:41  Hozzászólás  Válasz Glifozát (25) hsz.-re     Olvasás  
 •   27   
Avatar

terra alapító
 
Köszönöm!!
 


Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron