Olvasatlan
      Terra-kert Fórum
    
    Itt az ideje! Terra Lotto Jackpot:
1510 terra    
Háztáji veteményes, növényei, örömei és bánatai, a gyümölcsös témái, valamint a kertben termesztett vadnövények jönnek ide. NE tessék ide írni módszerekről, pl. gyümölcsfák oltásáról.
  2018.09.16. 19:44  Hozzászólás
  •   0   
Avatar

 
Lassan az idei évtől elbúcsúzunk, de akad még bőven tennivaló. Talán mások is járnak az enyémhez hasonló cipőben (no nem igazából) akikkel gyakran előfordul hogy a hétköznapokban elveszve elfedkeznek teendőkről. Pl. rendszeresen lecsúszok a diófám metszéséről. Figyelmeztessük egymást ha valaminek itt az ideje!
 
 


  2018.10.08. 13:47  Hozzászólás  Válasz gergerg (0) hsz.-re     Olvasás  
  •   3   
Avatar

 
A buroklégy nem tette tönkre a diótermésedet?
 


  2018.10.04. 10:09  Hozzászólás
  •   2   
Avatar

 
A korai szüret miatt idén korábban van az őszi lemosó ideje, lassan el lehet kezdeni, ahol minden haszonnövény letermett! A legújabb trend szerint nem kell megvárni a teljes lombhullást, érdemes még a leveles fákon indítani az első lemosót.

Őszi lemosó
 


  2018.09.16. 19:50  Hozzászólás
  •   1   
Avatar

 
Áttelelő borsó!

Itt a vetés ideje! Ez a borsó még idén kikel, pár centire meg is nő, és ha csak extrém hideg nem lesz a télen, nem fagy el. Egy kis szalma takarással biztosan nem. Előnye hogy tavasszal nagyon korán virágba borul, és korán terem. Aztán a helye gyorsan fel is szabadul, más növnyek számára. Vigyázzatok hogy a vetőmag tényleg áttelelő fajta legyen, nekem a héten akarták beadni hogy a Zsuzsi is az, csak vegyem meg. A Rajnai törpe vethető tél alá, de nem áttelelő!
 Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég